Întrebare întrebătoare – Ce mai este nou sub soare?

Astăzi este baba mea, așa că precum babele mă pun și eu taman astăzi pe bârfeală. Am frunzărit nițel Info Șanțul și am descoperit cancanuri realmente demne de o trăncăneală virtuală pe cinste. Așa că astăzi debutez în rolul de mic comentator. De mâine altele sunt prioritățile așa că doar astăzi îmi fac de cap și scriu vrute și nevrute. Așa că fără nominalizări dau frâu liber răutăților.

  1. Un lăutar celebru fuse călcat de hoți. Prieten cu vedetele internaționale (posibil și cu L. Gaga căreia i se furase cățeii că de vorba cea păduche la păduche trage și ban la ban și viceversa) acesta a fost vizitat de hoți și fiindcă nu au găsit bani aceștia furioși au distrus două piese din tezaur moștenite de la bunic. Păi de nenicule nexam cântări canci lovele cash…
  2. O fostă primă Doamnă a României a ieșit elegantă la cumpărături însoțită de un agent SPP. Regulamentar cu masca păstrând distanța. După ce și-a ticsit coșurile cu di toate lovită de generozitate ia dat unui nene 40 de bani. In fond gestul contează pentru unii ci nu valoarea gestului. Anumite gesturi ale unor persoane sunt cei drept de râsu-plânsul! Mai bine nu dai, decât să arunci 4 monede fără valoare în mâna cuiva care nu ți-a cerut ceva.
  3. Un șofer neatent a tăiat calea unui autoturism încadrându-se pe banda greșită. Bărbatul care a comis isprava a avut parte de surpriza vieții lui. Din celalalt autoturism a coborât un polițist. Acu bine că polițistul nu e de la secția 16 din București că incasa nenicule o bătaie soră cu moartea. A scăpat doar cu o amenda de 870 lei și 6 puncte de penalizare.
  4. O tânără a avut parte de un șoc după ce s-a mutat într-o locuință nouă. A descoperit în spatele oglinzii de la baie o gaură imensă ce dădea în apartamentul vecin. Bineînțeles că a filmat tot și spre deliciul tuturor urmăritorilor a postat pe Tik Tok. Bineînțeles clipul a adunat milioane de vizualizări descoperirea intrând timid și prin gaura celor de la Guinness Book of Records.
  5. Un individ a montat camere ascunse bănuind că șotia îl înșeală. A încremenit și a rămas mut când a văzut înregistrările. Era de fapt doamna care făcea curat. Acum sărăcuțul de el nici nu știe ce să facă mai ales că și el avea bucurii la ea. Nu prea se înțelege care cu care dar e funny pe stilul cine se grăbește departe ajunge sau pur și simplu lumea s-a dezlănțuit.
  6. Un rău care traversează o localitate cu 18200 locuitori este ticsit de gunoaie. Imaginea este dezolantă. Normal că nu poți găsi ceva plăcut și atrăgător când vezi stive de gunoaie. Uimitor este faptul ca primarul nu poate aplica sancțiuni că nu este el polițai. El spune că tot strânge gunoiul dar nu se vede. Explicația prea mult gunoi. Fraților este chiar incredibil cât de mult gunoi putem produce.
  7. Un fermier a găsit pe câmpul lui cu năut un meteorit de 68 de kilograme. La scos la vânzare și după doi ani a obținut 180.000 de dolari. Cu ceva ani în urmă tot în acea zonă și alții au vândut meteoriți în valoare de 140.000 de dolari. Valori mari cad din spațiu cei drept. Ploua cu bani pe unii pe alții doar cu praf Saharian. Dar fiecare cu norocul lui.
  8. Un bărbat a furat cripto-monede în valoare totală de 620.000 de dolari în doar 4 zile. Cei drept riscul virtual al unui portofel electronic rămâne incontestabil. S-au recuperat 50.000 de dolari. Interesant cum dispăreau cripto-monedele fără ca cineva să bage de seamă mai ales că dânsul nu retrăgea valori mai mari de 10.000 de lei. Acum unde o fi restul cripto-monedelor cred că o știe doar el. E necesar un paznic la oi rătăcite.
  9. O descoperire pentru amatori de delicateți. In Marea Neagra au fost descoperite stridii de Pacific care s-au acomodat excelent. Asa că în meniul restaurantelor în loc de ciorbă de burtă, sarmale, tocănită, vom mânca pe cinste mult și ieftin stridii cu gustul lor unic cu conținutul lor scăzut de calorii și vom ajunge cu toții din ce în ce mai slabi, atletici și bine dispuși. Dacă nu vom reuși cu petrolul să facem mare brânză în stridii vom da clasa.
  10. Un președinte de țară supărat le-a spus concetățenilor să nu se mai plângă de Covid. Au 75.000 de noi cazuri pe zi, 1700 de decese zilnic, până acum au murit aproape 240.000 de oameni de Covid, dar totuși el nu înțelege de ce oamenii se plâng. Hei, voi ăștia „Nu vă mai plângeți. Câtă vreme o să vă mai văitați? Câtă vreme veți mai sta acasă cu totul închis?”. Așa e omul la supărare, vorbește gura făr de el. Mai spuse unul mai Dăștept că injectarea cu dezinfectant alungă virusul într-un minut dar el spuse și se duse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s