Promoții Speciale pentru o manichiura perfecta!!!

Set Oje Semipermaneta Cat Eye SensoPRO 3 + 1 GRATUIT Set Oje Semipermaneta Cat Eye SensoPRO 3 + 1 GRATUIT este una dintre cele mai iubite oferte ale saptamanii. Achizitionarea setului iti ofera posibilitatea de a beneficia de 4 dintre cele mai iubite culori ale sezonului la pret de 3 si de un cadou extrem de util din partea noastra: magnetul special! Creeaza si tu nenumarate modele pentru manichiuri si pedichiuri deosebite. Oja Cat Eye contine microparticule magnetice care se activeaza cu ajutorul magnetului special si ajuta la obtinerea reflexiilor ochilor de pisica, pentru nail art-uri de efect. Va rugam alegeti culoarea celor 4 oje semipermanente incluse in kit cu ajutorul selectoarelor de sub pret! Comanda in aceasta saptamana si primesti CADOU un magnet special!

Set Oje Semipermaneta Cat Eye SensoPRO 3 + 1 GRATUIT

Set Unghii Spider Gel SensoPRO 3+1 Cadou Set Unghii Spider Gel SensoPRO 3+1 Cadou este una dintre cele mai iubite oferte ale saptamanii. Achizitionarea setului iti ofera posibilitatea de a beneficia de 4 dintre cele mai iubite culori ale sezonului la pret de 3! Creeaza si tu nenumarate modele pentru manichiuri si pedichiuri deosebite. Spider gelul are o textura cu o vascozitate ridicata, care permite realizarea liniilor fine atat pe unghiile tehnice, cat si pe cele naturale. Acesta se aplica cu ajutorul unui betisor de portocal, a punctatorului sau chiar a degetelor, prin amestecarea in prealabil a produsului. Va rugam alegeti culoarea celor 4 Spider Geluri din set cu ajutorul selectoarelor de sub pret si al paletarului de mai jos. Culorile din fotografia de produs sunt cu caracter de prezentare!

Set Unghii Spider Gel SensoPRO 3+1 Cadou

Set Oje Semipermanente SensoPRO Thermo 10 ml 5 + 1 Cadou Set Oje Semipermanente Thermo SensoPRO 10ml 5 + 1 Cadou. Bucura-te de culori inedite! Iti propunem Setul de Oje Semipermanente Thermo SensoPRO 10ml 5 + 1 Cadou pentru a avea culori diferite pe unghii in functie de temperatura. Indrazneste, alege culorile preferate, combina-le si bucura-te de manichiuri creative si schimbatoare. Va rugam alegeti culoarea celor 6 oje semipermanente in set cu ajutorul selectoarelor de sub pret!

Set Oje Semipermanente SensoPRO Thermo 10 ml 5 + 1 Cadou

Kit Oje Semipermanente SensoPRO 15ml 3 + 1 Cadou Kit Oje Semipermanenta SensoPRO 15ml 3 + 1 Cadou. Bucura-te de culori inedite! La achizitionarea unui kit de 3 oje, primesti 1 oja cadou. Va rugam alegeti culoarea celor 4 oje semipermanente incluse in kit cu ajutorul selectoarelor de sub pret!

Kit Oje Semipermanente SensoPRO 15ml 3 + 1 Cadou

2 gânduri despre „Promoții Speciale pentru o manichiura perfecta!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s