Hair Style in trend 2019 – Tunsori femei 2019

Tunsorile pana la umeri sunt mai putin riscante decat celelalte lungimi de par, fiind preferate cu precadere de femeile care nu indraznesc sa mearga mai departe de atat cand vine vorba despre un look nou. Iar asta nu este deloc rau!

E adevarat ca apelam toate la lungimea medie atunci cand ne saturam de parul lung dar nu suntem gata sa adoptam un bob scurt sau o tunsoare periuta… insa cu o lungime a parului pana la umeri vom reusi sa avem unul dintre stilurile cele mai hot ale anului – si elegant si sexy in acelasi timp, si jucaus si serios, in functie de stylingul pe care il adoptam in fiecare zi. Cu alte cuvinte, un stil foarte versatil si usor abordabil, indiferent de ocazie si context, care si-a castigat foarte multe adepte de-a lungul timpului.

Secretul tunsorilor pana la umeri sta pur si simplu in lungimea perfecta! Parul nu trebuie sa fie nici prea scurt, nici prea lung, pentru ca atunci tunsoarea nu va mai arata la fel de bine… Lungimea ideala pentru parul mediu este atunci cand acesta ajunge la nivelul claviculei sau putin mai sus de aceasta. Tunsoarea trebuie sa aiba o linie texturata, in asa fel incat sa arate curat. Daca tunsoarea are aspect de bloc, va parea grea si lipsita de naturalete.

Una dintre cele mai cautate tunsori pentru par mediu in 2018, care va rezista cu siguranta si in 2019, este bobul gradat, asimetric, cu margini alungite si diferenta de nivel la spate.
Iata mai jos cateva sugestii de tunsori si coafuri pentru par mediu, adresate unor tipuri diferite de par si fizionomii.

Tunsori medii, coafuri si tendinte pentru par pana la umeri in 2019

In 2019, pariem pe naturalete si, prin urmare, trebuie să renunțăm la schimbări radicale. Dacă în ultimul sezon am eliminat lungimea maximă, obținând un ușor efect dezordonat al tunsorilor, atunci în 2019 această tendință rămâne, dar în raport cu lungimea parului.

Bobul este o tunsoare scurta cu farmec francez, a carui conditie principala este volumul. Acesta îmbrățișează fața, ca și cum ar fi o pălărie pufoasă, dar cu linii grafice clare. Dacă sunteți gata să vă luați la revedere părului tău lung, alegeți tunsoarea bob: arată elegant și nu necesită multă atenție, mai ales în 2019. Primul loc în topul tendinței de frumusețe a capturat efectul de par ciufulit. Buclele de lumină se pot realiza cu bucle moi, păr conic sau pur și simplu creând acel efect “umed” prin aplicarea spumei pe părul umed și răsucirea cu degetele.


Spre deosebire de efectul ușor de par ciufulit, unul dintre trendurile principale ale anului il reprezinta părul neted.

Breton scurt – daca optezi pentru aceasta tunsoare, ochii si sparnacenele trebuie mereu foarte bine conturate.


După ce experimentați cu vârfuri subțiri, este timpul să treceti la lungimea părului. O schiță clară în unghi drept este una dintre principalele tendințe de frumusețe din aceast an. Pentru astfel de experimente, orice coafura anterioara este potrivită, probabil cu excepția tunsorilor mai scurte, cum ar fi pixie sau garcon. Parul mediu va spune mulțumesc pentru că o astfel de procedură il va reîmprospăta și il va face să arate proaspăt și sănătos.

Coafura uimitoare pentru par scurt cu accesorii de par

Tunsoare pentru par cu lungime medie, si baleiaj. Un look ideal pentru fete alungite.

Bob scurt cu breton lung, pe par blond, usor ondulat

Coafura impletita pe par mediu

Coafura cu carare pe mijloc pentru par blond, cu lungime medie

Coafura pe par cu lungime medie, cu carare pe mijloc, pentru par subtire

Tunsoare bob scurt cool pe par cret

Coafura pentru par carliontat cu lungime medie

Tunsoare bob scurt pentru par ondulat. Un look ideal pentru o fata rotunda.

Tunsoare bob scurt pe par negru

Tunsoare bob, cu carare pe mijloc, pentru fata ovala.

Tunsoare bob pieptanata pe o parte. Ideala pentru par subtire.

Coafura pentru par pana la umeri, cu breton

Sursa : fitted.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s