Software educațional

Portofoliul elevului (Matematica si Perspicacitate). Vrajitorul Blu si Dino, cel mai simpatic dinozaur de culoarea portocalei, ii asteapta pe copii cu o mulțime de incercari, dar si cu jocuri si surprize. Domeniile abordate in cadrul acestui software sunt matematica si perspicacitatea; copiii avand de rezolvat 12 teme atractive, fiecare reprezentand o adevarata provocare.

Portofoliul elevului (Matematica si Perspicacitate)

Portofoliul elevului (Limba romana si Educatie plastica). Vrajitor Blu va invita intr-o calatorie extraordinara unde veti putea patrunde in lumea fantastica si fascinanta a lui Dino, dinozaurul vorbitor. Urmati-l in tara dinozaurilor si descoperiti diversele activitati didactice si educative care va vor permite sa va dezvoltati simtul estetic si sa iubiti limba romana.

Portofoliul elevului (Limba romana si Educatie plastica)

PitiClic Sr. – Engleza si franceza ca un joc – partea I. PitiClic Senior si prietenii sai ii vor acompania pe copii in lumea minunata a limbii engleze si franceze, unde vor invata primele cuvinte si notiuni jucandu-se cu ele: Numerele, Orele, Culorile, Zilele saptamanii, Lunile anului, Anotimpurile

PitiClic Sr. – Engleza si franceza ca un joc – partea II. PitiClic Senior si prietenii sai te vor insoti in lumea minunata a limbilor engleza si franceza. Copiii vor invata primele cuvinte si notiuni jucandu-se cu ele. Acest program este structurat in 6 capitole: Animale, Familie , Oras, tari, Gusturi, Haine.

PitiClic pe drumul cartii. Intalnirea cu PitiClic este o incursiune in ”lumea cartii”, incursiune menita sa-i ajute pe cei mici sa descopere inca putin din tainele lumii in care traiesc. Tema abordata este valoroasa prin faptul ca ofera copiilor prilejul sa cunoasca procesul tehnologic de fabricatie a hartiei, care este materia prima folosita precum si utilitatea hartiei. Copiii vor descoperi ce pot face pentru a proteja mediul inconjurator si in acelasi timp vor fi indemnati sa citeasca – virtual sau real – pentru ca adevarata fericire, conform unui vechi proverb indian, nu poate fi gasita decat in invatatura.

PitiClic descopera Pamantul. Prin intermediul acestui CD, PitiClic le propune copiilor sa-l insoteasca intr-o calatorie pentru a descoperi inca putin din lumea in care traiesc: sistemul solar, Pamantul, clima sI animalele. Copiii sunt condusi de PitiClic intr-o calatorie virtuala si sunt implicati in diverse experiente de invatare din mai multe domenii: limba si comunicare, stiinta, om si societate, estetic si creativ

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s