Set oale și tigăi marmorate (15 piese) / 48 % discount . Fiecare preparat își păstrează gustul, aroma intensă și nutrienții esențiali pentru organism !

Set oale si tigai marmorate (15 piese) din aluminiu forjat Metallic Line Royal Blue Edition Berlinger Haus BH 1659N

Setul este alcatuit din 15 piese si contine urmatoarele articole:
 

  • Tigaie adanca : 24 cm x 6.5 cm; Capacitate : 2.3 Litri
  • Tigaie : 28 cm x 5.2 cm; Capacitate: 2.4 Litri
  • Oala cu capac : 20 cm x 10.4 cm; Capacitate: 2.5 Litri
  • Oala cu capac : 24 cm x 11.8 cm; Capacitate: 4.1 Litri
  • Oala cu capac : 28 cm x 12.4 cm; Capacitate: 6.1 Litri
  • Cratita : 16 cm x 7.5 cm; Capacitate 1.2 Litri
  • 1 Polonic
  • 1 Paleta crestata
  • 1 Paleta pentru paste
  • 2 Capace din bachelita rezistente la temperaturi inalte pentru protejarea suprafetelor

Vasele de gatit, cratite, tigai, oale, sunt produse dupa cele mai exigente standarde nemtesti de calitate. Sunt realizate din aluminiu forjat, invelit la interior cu 3 straturi marmorate. Sunt eficiente indiferent de sursa de caldura (gaz, electric, inductie) si aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie), si contribuie la reducerea consumului de resurse cu pana la 35%.

Tehnologia inovatoare folosita face ca fiecare piesa sa poata fi curatata fara efort, manual sau in masina de spalat vase.

Straturile din marmura imbunatatesc modul de gatire dar si procesul de curatare. Datorita straturilor marmorate mancarea va fi preparata in cel mai sanatos mod,  gatirea alimentelor se face cu cantitati minime de ulei nu necesita ulei, fiecare preparat isi pastreaza gustul, aroma intensa si nutrientii esentiali pentru organism. Igienizarea vaselor de gatit se face usor cu consum redus de apa si detergent. Suprafata acoperita cu marmura este durabila si isi pastreaza aspectul, culoarea si caracteristicile in conditii de exploatare intensa. Materialele de calitate folosite pentru realizarea vaselor si structura bine gandite permit distribuirea uniforma a caldurii, fapt ce asigura gatire rapida si corecta pentru toate tipurile de alimente.

Piesele din set sunt prevazute cu manere simple si elegante. Acestea sunt ergonomice, placute la atingere si sporesc siguranta in timpul utilizarii. Oalele au manere ergonomice  concepute pentru facilita maipularea in timpul proceselor specifice.
Cele 3 capace (T-Glass) prezinta rezistenta foarte buna la temperaturi ridicate, acestea au manere din otel inoxidabil, foarte ergonomice.

Culoare interior: Negru granit cu puncte albe
Culoare exterior: Albastru Royal metalic mat
Culoare manere: Albastru Royal cu insertii de otel inoxidabil
Culoare manere tigai: Albastru Royal cu insertii de otel inoxidabil
Culoare capace bachelita: Negru

Baza este conceputa inteligent si functioneaza pe surse variate de caldura, plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductieMaterialele folosite sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU

Reclame