Bucură-te de gustul tradițional al mâncării gătite pe piatră adevărată

Setul vă ajută să puneți pe masă preparate memorabile. Din materiale durabile, anti aderente și rezistente la zgârieturi, smalț și oțel cu particule de piatră și cupru veritabile. Pentru orice plită. Se spală în mașina de vase. Conține: Cratiță rotundă 28 cm, tavă de cuptor 40×25 cm, oală 24 cm, tigaie 24/28 cm, tigaie pentru clătite 24 cm, capac 24/28 cm.

Set Master Delimano Stone Legend CopperLUX

Setul Master, Delimano Stone Legend CopperLUX conține cele mai importante vase de gătit de care orice bucătar are nevoie în bucătărie. Cu acesta vei putea prepara toate felurile de mâncare existente: de la aperitive delicioase și feluri de mâncare principale gustoase până la deserturi dulci pe care le va iubi toată familia și prietenii tăi.

Învelișul interior anti-aderent și emailul exterior asigură uzul pe termen lung și durabilitate extremă, în timp ce particulele de cupru și piatră se încălzesc rapid și transmit căldura gradual în alimente, astfel rezultatul fiind o mâncare gătită în mod egal. Acum îți poți prepara felurile de mâncare preferate în mai puțin timp și mai puțin efort. Deoarece toate vasele din set rezistă la temperaturi de până la 250°C, poți oricând să adaugi un ultim retuș prin gătitul la cuptor.

Uimitorul Set Master Delimano Stone Legend CopperLUX, ascunde în interiorul învelișului de QuanTanium cu titaniu, particule reale de piatră și cupru. Particulele de titaniu întăresc învelișul, particulele de piatră eliberează căldura gradual în alimente, astfel, acestea permit o mâncare mai sănătoasă care își păstrează nutrienții și aromele naturale, iar particulele de cupru se încălzesc rapid pentru economisire a energiei electrice în timpul gătitului. 

Proprietăți de gătit excelente

Vasele setului Master Delimano Stone Legend CopperLUX, sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător (email) și non-toxice (100 % fără PFOA) pentru a menține mâncarea, bucătăria și mediul intact. Materiale extrem de rezistente la zgârieturi care se pot utiliza și cu ustensile de metal. Învelișul superb anti-aderent permite de asemenea gătitul cu conținut scăzut de grăsime folosind doar o singură picătură de ulei.

Nu te îngrijora că se vor arde și se vor distruge doar după câteva utilizări deoarece învelișul NU se poate arde și le vei folosi ani de zile. 

Bucură-te de gustul tradițional al mâncării gătite pe piatră adevărată

Gătitul în vase cu particule de piatră nu numai că eliberează căldura gradual în alimente, ci oferă de asemenea gustul tradițional al mâncării pe piatră adevărată care cu siguranță îți va impresiona invitații la masă.

Avantajele învelișului de QuanTanium:

 • Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.
 • Datorită proprietăților magnetice, acestea se încing rapid în inducție la o temperatură scăzută. Economisești 20% din energia electrică.
 • Posibilitatea de a găti la o temperatură medie dar atingând performanțe maxime.
 • Economisești timpul de curățare (se poate curăța la mașina de spălat vase).
 • Culori durabile (emailul sare la 840°C).
 • Gătit cu doar o picătură de ulei.
 • Anti-aderență extremă.
 • Fabricate în Spania.

Construcția gamei Delimano Stone Legend Copperlux

 1. Primul strat de bază de email pe oţel
 2. Al doilea strat de email colorat pe oţel
 3. Oţel de înaltă calitate
 4. Primul strat interior de email pe oţel
 5. Al doilea strat interior de email pe oţel
 6. Primul strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
 7. Al doilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent cu particule de cupru şi piatră naturală
 8. Al treilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
Reclame