Gaming spectaculos și distractiv

Consola Sony PlayStation 4 Pro 1TB (Neagra)

Consola Sony PlayStation 4 Pro 1TB (Neagra)

Platforma : PlayStation 4,Procesor : CPU x86-64 AMD Jaguar, 8 core-uri,Placa Grafica : GPU: 4.2 TFLOPS, bazat pe tehnologia next-generation AMD Radeon,Memorie : 8 GB GDDR5,Capacitate HDD : 1 TB,Tip Media : BD x6 CAV|DVD x8 CAV,Retea : Wi-Fi 802.11ac a/b/g/n|Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T),Accesorii Incluse : 1 x Controller Wireless (DualShock4 V2) | 1 x Casca | 1 x Cablu HDMI Premium | 1 x Cablu alimentare,Dimensiuni : 327 x 295 x 55,Greutate : 3.3 Kg,Culoare : Negru

Gameplay vibrant si intens, filme foarte clare si pline de detalii.

Putere sporita!

 PS4 Pro vine la pachet cu cel mai performant hardware capabil sa ofere cele mai rapide, precise si incitante experiente de gameplay pe care le-ai vazut!

 Putere

 Jocurile se trezesc la viata multumita detaliilor fotorealiste pe care le ofera grafica alimentata de un nou hardware performant

 Viteza

 Action becomes faster, smoother and more explosive with crystal-clear movement from faster and more stable frame rates. Actiunile tale vor mai rapide, precise si mult mai explozive cu un numar de cadre foarte stabil.

 Next level gaming

 Prin intermediul unui televizor 4K, jocurile PS4 vor oferi un nivel fara precedent de acuitate vizuala, astfel incat vei observa si cele mai mici detalii. Pe langa culorile vibrante HDR, aventurile tale vor capata o noua semnificatie.

Poti face stream celor mai tari filme, show-uri TV sau chiar video-uri in rezolutie 4K de pe Netflix, YouTube si o mare varietate de aplicatii cu care te poti distra – toate cu auto-upscaling pentru cele mai clare imagini posibile.

Conectivitate imbunatatita

 Conecteaza-te cu usurinta si impartaseste cu ceilalti lumea ta.

 Control fara precedent

 Controller-ul wireless DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua infatisare si senzatie la atingere la care mai adaugam un nou light bar mai colorat si vizibil pentru a-ti oferi si mai mult control. Este cel mai ergonomic, intuitiv controller PlayStation pe care l-am realizat.

Reclame